Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Optimist Kurs Nybegynner 2017

Velkommen til nybegynnerkurs i Optimistseiling på Steilene!
 
Treningen foregår på torsdager.  Oppstart for nybegynnerne er torsdag 27. april. Vi møtes på Alværn Brygge kl 1730. Herfra tar vi Blåtann (vår tilbringerbåt) ut til Steilene. Denne dagen skal vi kjøre rib og se på de erfarne seilerne.

Oppstart for seilkurset er 1. mai. Da har vi kick-off på Steilene fra formiddagen av. Blåtann går fra Alværn Brygge kl 1030. Her vil det bli en introduksjon for foreldre og barn. Vi skal har teori, rigge båt og prøve oss på vannet, dersom været tillater dette.

6. mai kl 15-16 skal nybegynnerne trene i basseng, i Son. Trening med jolle i bassenget er obligatorisk for alle som skal delta på dette kurset. 

Kurset fortsetter etter sommerferien.

Trenere er Maren Clausen og Kjell-Inge Nygaard

Alle deltagere med foresatt(e) møter på Alværn brygge for avgang med fergen "Blåtann" til Steilene kl. 17:30 alle kursdager. Dette kurset passer for barn i alderen 7-12 år, en forutsetning er at barnet kan svømme og barn eller familie er medlem i seilforeningen. 

Kursavgiften inkluderer i tilfelle leie av kursjolle, men ikke medlemskontingent.

Medlemskap må tegnes separat fra kursavgift og før kursstart på seilforeningens hjemmesider http://www.nesoddenseilforening.no/bli-medlem/

Dersom kurset er fullt send email til [email protected] for venteliste.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon