Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Superski Vinterskiskole 2018!

På denne siden melder du deg på Superski Vinterkiskole 2018!

Pris: 2499,-
Dato: 
Mandag 19.februar - Torsdag 23.februar
Alder: 
2009-2006 årgang (9-12år) og 2005-2002 (13-16år)
Sted: 
Holmenkollen

Hva inneholder vinterskiskolen:

Vi vil i 2018 dele opp alle skiskolene i alderen 9-12år og 13-16år. Dette for å sikre knallgode opplegg for alle aldersgrupper. 9-12år vil ha mer fokus på lek og moro på ski, kombinert med gode teknikktips og trening. 13-16år vil det bli enda litt mer spesifikk og seriøs trening med masse teknikkfokus og gode treningsøkter. For de eldste blir det også fokus på formfremkallende trening fram mot blant annet Hovedlandsrennet som går påfølgende helg. Det vil igjen innen 9-12år og 13-16år være inndelt i mindre årsgrupper.

Vinterskiskolen byr på fire dager fyllt med lærerike og spennende økter. Det blir fokus på terping av teknikk kombinert med morsomme konkurranser og skilek. Alle deltagere vil bli filmet for videoanalyse både på klassisk og skøyting, og vi vil systematisk gå igjennom dette i pausene. Videoanalyse er et veldig nyttig verktøy for å bedre teknikken, og deltagerne vil få mange gode innspill om de kan jobbe med videre. Det blir også en uhøytidelig 3kombinasjonskonkurranse med disiplinene slalom, hopp og langrenn. Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke i Holmenkollen vinterferien!


Bjørn Dæhlie er med som hovedsamarbeidspartner og sammen vil vi gi deltagerne noen supre dager som de kan se tilbake på.

Påmelding: Fyll inn nødvendig informasjon. Det er mulig å melde på flere enn en deltager av gangen. Er det noen spørsmål om påmelding eller annet send gjerne en mail til [email protected]

Den som 
ikke ønsker sitt navn eller bilde publisert på Superski sin hjemmeside, Facebook, Instagram eller senere markedsføring for Superski eller samarbeidspartnere, må meddele dette skriftlig til [email protected]

Følg videre med på www.superski.no for mer informasjon. I tillegg sendes det ut mailer i forkant av skiskolen med siste nødvendig informasjon. 


Velkommen, vi i Superski gleder oss til noen spennende dager i vinterferien :-)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon