Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Jakten på Trygghet

Vi mennesker er forskjellige av natur, har forskjellige reaksjonsmønster og ulike temperament.

De aller fleste av oss trigges i en eller annen situasjon. Enten det er frykt for å feile, frykt for avvisning, eller frykt for å ikke være nok. Grunnleggende og eksistensielle frykter vi alle kjenner i større eller mindre grad. Måten vi reagerer på er ofte ulik. Hvorfor er det sånn at noen reagerer med å trekke seg unna den samme situasjonen hvor en annen ikke ville finne på å gi seg uansett? Dette presenterer gestaltterapeut Liv Vadum ett perspektiv på denne kvelden, basert på Dr. Elinor Greenbergs forskning gjennom 40 år. Kom på foredraget og få en liten smakebit som gir rom for ettertanke og refleksjon! 

 

Passer alle som jobber med mennesker innen terapi, helse, skole, ledelse, HR mm., eller som bare er nysgjerrig på å forstå litt mer om hvordan vi blir som vi blir og gjør som vi gjør.

 

Dette er et kort introduksjonsforedrag basert på Dr. Elinor Greenbergs bok «BORDERLINE, NARCISSISTIC and Schizoid ADAPTATIONS - The pursuit og Love, Admiration and Safety». 

 

Dr. Greenberg ser på disse formene for personlighetsforstyrrelser fra et gestaltterapeutisk perspektiv, som forsvars- og overlevelsesmønster utviklet i tidlige barneår som følge av manglende støtte/samspill i nære relasjoner.

 

Foredraget holdes i forbindelse med at forfatteren selv kommer til Norge fra 21. til 26. juni 2019 med sine to workshops om emnet. 

 

Registreringsskjema