Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Multisportuka 2020 (Multisportuka.no)

Lillomarka skiklubb og Høybråten og Stovner Il’s langrennsgruppe inviterer gutter og jenter mellom 9 og 15 år, født 2005-2011 til Multisportuka.no. Her blir det aktiviteter/trening hele dagen.

Årets Multisportuka avvikles som alltid i siste uke i ferien, dvs. mandag-fredag, 10.-14. August 2019 med base i Apalløkka idrettshall på mandag-onsdag, og i Lillomarka arena på torsdag-fredag, Oslo.

Våre ski-juniorer er instruktører og tar deltagerne med på varierte og spennende økter med rulleski, bryting, sykkel, orientering, skyting, bading, kanopadling, ballspill, myrfotball, klatring, bandy på rulleski, elghufs og ikke minst diverse morsomme multisportskonkurranser. Dette betyr et meget variert program og vi sier gjerne at vi har den multisportuka i Oslo-området med de fleste forskjellige aktivitetene.

Vi har utlån av rulleski for de som ikke har, men gi beskjed ved påmeldingen.

Vi starter hver morgen kl. 0900. Det blir servert lunsj mellom øktene. Forfriskninger, frukt mv. også etter siste økt. Aktivitetene slutter kl.1600.

Pris pr. deltaker kr. 1600.- som betales ved påmelding. Søskenmoderasjon kr 900 (1600 + 900 + ....) -  På grunn av logistikk og antall instruktører har vi satt et tak på 160 deltakere. Husk derfor tidligst mulig påmelding for å være sikker på å få plass.
Løpende oppdatering deles via http://Multisportuka.no

Påmelding er bindende. Ved kansellering innen 1. august blir påmeldingsavgift erstattet minus 100 kr administrasjonsavgift. Etter 1. august er kun sykdom/skade gyldig grunn for kansellering, med 50% administrasjonsavgift. Blir det kansellering pga Corona/COVID-19 erstatter vi påmeldingsavgift minus 60 kr (avgift deltager.no).

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon