Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Nimue Basic kurs

Nimue Skin Technology

Optimal hudhelse – 4 behandlingsprinsipper

Nimue Skin Technology er en derma-cosmeceutical merkevare og ble utviklet i 1994 av ledende hudpleieforskere rettet mot det medisinske markedet. Målet var produkter som kunne forbedre hudens helse både i dermale og epidermale lag av huden.


Siden da har Nimue Skin Technology utviklet seg til et anerkjent profesjonelt hudpleiemerke og er ledende på ekspertforståelse av huden, innovative formuleringer og banebrytende teknologi.


Nimue Skin Technology behandler årsaken og ikke symptomet på en hudtilstand gjennom et innovativt konseptsystem for hudklassifisering. Nimue hudhelseprogram er 3-faset og optimal hudhelse oppnås gjennom bruk av aktive hjemmepleieprodukter og profesjonelle behandlinger. Alfa hydroksysyrer brukes i en trippel kombinasjon for hudfornyelse, gjenoppretting og hudforynging. Det som gjør hudhelseprogrammet unikt, er den langsomme tilnærmingen som gir maksimal stimulering og minimal irritasjon


Nimue Skin Technology fører til ikke bare synlige resultater, men langsiktig hudhelse.


‍Avanserte formuleringer behandler effektivt alle hudtilstander:

  • Miljøpåvirket hud med for tidlig hudaldring
  • Hyperpigmentert hud og ujevn hudtone
  • Problematisk hud med akne
  • Sensitivisert hud


Som en dynamisk merkevare og trendsettende innovatør fortsetter nimue å tilfredsstille det stadig mer krevende hudpleiemarkedet med sin unike forståelse, filosofi og konsept.


Våre kurs er for utdannede hudterapeuter eller kosmetiske sykepleiere.

Diplomkurs

Dag 1 kl. 09.00–15.00

Du vil få kunnskap om Nimue Skin Technology – konseptet og filosofien. Vi går gjennom Nimue hudhelseprogrammet, aktive ingredienser og salgsprodukter.


Dag 2 kl. 09.00–15.00

Du vil få kunnskap om profesjonelle produkter, Nimue Therapeutic Treatment og Active Rejuvenation Treatment. Dere vil også utføre en behandling på hverandre, så ta med arbeidstøy.


Vi gleder oss til å se deg!


Reise/Parkering

Vi holder til i Haslevangen 15, 0579 Oslo. Kun få minutter å gå fra T-bane og buss. Det er dessverre ikke parkering hos oss, men det er parkeringsmuligheter i nærheten.


Bevertning

Våre heldagskurs er inkludert lunsj. Vennligst opplys om eventuelle allergier ved påmelding.


Avmelding

Eventuell avmelding må skje senest 48 timer før kursets start. Ved uteblivelse eller manglende avmelding vil det påløpe et gebyr på kroner 300,-


Er du sent ute? Vennligst ring oss og gi beskjed på telefon: 23 19 10 00.


Vi tar forbehold om at kurs kan avlyses.Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon