Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

31/3 / Duestien Radio Live / Lie Bydelshus

Tid: Fredag 31. mars
Kl: 19.00
Pris: Kr. 200,-


Duestien Radio er en nettradio og kulturformidler, med fokus på lokal musikk, kunst og kultur. Hovedfokuset ligger på den lokale musikken som eller ikke blir viet mye tid og oppmerksomhet.


Bak spakene står Roc Reodor og Sumtn, som begge har lang fartstid i det lokale musikkmiljøet. Duestien Radio handler om mangfold, det er derfor viktig å belyse et svært bredt spekter av sjangere og uttrykk. De har tidligere kjørt flere livestreams til svært god mottakelse. De har også hatt konseptet live i forskjellige format, som b.la. beats I parken i Brekkeparken.


Duestien Radio Live skal presentere lokal musikk i vanlig radioformat. Det vil bli gjester, konkurranser og det som hører en skikkelig lokalradio til. Det føles som om de kommer hjem når de for første gang skal gjøre dette på Lie Bydelshus! Vi gleder oss masse og ønsker deg velkommen til en kul og annerledes kveld hos oss :)

Generelt:
Utfyllende informasjon om betingelser rundt kurs, arrangementer, kafe og bydelshus generelt finner du på nettsiden www.bydelshus.no. Følg oss også gjerne på Facebook og Instagram


Vilkår: https://www.bydelshusene.no/vilkarbillett

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon