Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Agilitykurs handling-grunnferdighet/Innføring 3. mai

-Handlingskurs 1  kl 14.30-16.00
Åpent for alle som har tilsvarende klasse 1 ferdigheter,  det vil også fokuseres på øvet handling. Tilpasses hver ekvipasje.

-Grunnferdigheteskurs 16.00-19.00
Åpent for de som har litt erfaring fra før med Agility. Men, er et grunnleggende kurs som vil ta for seg hindersikkerhet, hvordan man lærer hunden å ta hindrene riktig og fokus på hvordan man handler små kombinasjoner. Her vil der bare fokuseres på hopp og tunnel. Grunnferdigheter på spesiel og felthinder vil komme senere. 

Aldersgrense på hund str xs,s og m er 9 mnd l og xl 12 mådeder. Dette kan fravikes med avtale med kursarrangøren. 

-Handlingskurs 2 19.00-22.00
Åpent for alle som har tilsvarende klasse 1 ferdigheter,  det vil også fokuseres på øvet handling. Tilpasses hver ekvipasje.


Fra instruktøren:
Jeg heter Marit er 34 år og bor på Geilo med samboer og våre 4 border collier😊 
Jeg har 3 hunder som er mine og det er Tess 9 år, Mia 5 år og Leap 22 måneder. Ellers har vi Tess sin helbror Dex, han er min samboers hund. Mine to eldste jenter er kl 3 hunder begge to. Tess var også på landslaget i agility i 2017. Leap har akkurat debutert i hopp. Jeg startet med agility tilbake i 2006 når jeg kjøpte min første hund, Kira en australian shepherd. Har  hatt en aussie til som het Amiga. Hun drev også på med agility, men ble dessverre syk og døde så alt for tidlig.
Jeg har vært med på mange endringer og utvikling i sporten, dette har gjort at jeg hele tiden har måttet søke ny kunnskap, lære og utvikle meg både som hundetrener og instruktør
Jeg var med å starte opp Geilo agility klubb som nå er min hjemmeklubb. For meg er hundene mine mesteparten av hverdagen min, ved siden av jobb som vernepleier (som har gitt meg en bred erfaring i å jobbe med atferd som jeg drar nytte av i både hundetreningen min og som instruktør).
Jeg trener hund mange timer hver uke og satser høyt. Som hundetrener er jeg glad i struktur og en god plan, men jeg fokuserer også vel så mye på å tilpasse til den enkelte hund jeg jobber med. Jeg brenner for grunntrening og fysisk trening av hundene for at de skal være best mulig rustet for sporten de blir trent i.
Jeg trives også veldig godt med å holde kurs og elsker å hjelpe hver enkelt med å finne individuelle løsninger for seg og hunden. Samtidig som jeg liker å pushe elevene mine akkurat så mye at de utvikler seg og tørr å jobbe litt utenfor komfortsonen.
Jeg fokuserer mye på grunnferdigheter og forståelse hos hundene, bygge bit for bit for å skape den magiske helheten, samtidig som jeg ønsker å skape forståelse og ikke minst mestring hos mine elever. "


Instruktør: Marit Velta

Maks 4 /5 deltakere pr. gruppe. ( mulig åpnes for 5 med stor interesse, da vil det bli 30 min ekstra på gruppa.)

Kurset koster 400,- og er forbeholdt klubbens aktive medlemmer og ( eller ønsker å delta) i klubbens dugnader ved stevner o.l.  

Om det ikke blir fullt, vil det åpnes for andre 15.4.23


Forbehold om at gruppene kan endre tidspunkt ca en halv time i hver retning. Det vil bli tilrettelagt etter hvilken kurs som det blir mest påmelding på og det kan åpnes for 5 deltagere. 

Spørsmål? Send en e-post til [email protected]

Påmeldingen er økonomisk bindende.

Ønsker du å bruke bonuspoeng? Kontakt oss med beskjed om hvor mange bonuspoeng du ønsker å benytte, og du får en kampanjekode i retur.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon