Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Annengenerasjons innvandrer i terapirommet v Gabriela Sirbu

Velkommen til nok et spennende foredrag fra Gabriela Sirbu, gestaltterapeut MNGF, foredragsholder og forfatter.

Mandag 7 november kl 1800 - 2100

Zoomlenke til arrangementet sendes per mail fra deltager.no til de påmeldte kvelden før arrangementet.

Pris kun kr 360,- . (Bruk helst kort ved betaling på deltager.no, da deres vippsløsning har vært ustabil i perioder og påmelding ikke har blitt registrert.)

Påmeldingen er bindende, og refunderes ikke.

Velkommen til en spennende kveld!


Dette sier Gabriela om kveldens foredrag/webinar:

Vi lever i en verden sterk preget av globalisering. Hva betyr det? Det betyr at vi lever på tvers av kulturer og nasjoner, at mennesker flytter på seg fra land til land for forskjellige grunner: kjærlighet, arbeid, krig, studier, opplevelsesreiser, osv.

I denne prosessen, mange ganger barn er involvert. Barn som ikke alltid har noe å si når foreldrene tar avgjørelsen av å reise, eventuelt å flytte helt til et nytt land. Mange forelde har gode intensjoner og ønsker alt godt for sine barn, det er bare at barna sine opplevelser ikke er akkurat likt foreldrene tenker at de skulle være.

Disse barn er kjent i spesialitet litteratur som 2. generasjon innvandrere. Erfaringene fra en barndom preget av flytting og endring i tilværelser, skole, venner, gjør at mange er og føler seg annerledes. De bærer med seg en rik bagasje fylt med flere språk, tilpasningsevner, dyktighet og sterke overlevelse strategier. Samtidig, denne bagasjen er også rik på identitetsspørsmål, mindre heldige adferdsmønster eller følelser av skyld og skam som ikke hører til i samfunnet de lever i som voksne mennesker.

I dette seminaret skal vi se på noen av disse utfordringer som 2. generasjon innvandrere bringer i terapirommet.


Nysgjerrig? Bli med og ta en titt i en verden preget av det å være annerledes.
Kvelden blir en blanding av foredrag, erfaringsdeling og arbeid i smågrupper.


Om Gabriela Sirbu:

Gabriela Sirbu er gestaltterapeut MNGF, foredragsholder og skribent for migrationofemotion.com/blog. Hun er tidligere journalist (BA), har en mastergrad i fredsstudier fra UiT Norges arktiske universitet og gestaltterapeutisk utdanning og etterutdanning (International training program) fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole i Oslo. Hun har erfaring som innvandrer etter å ha studert, bodd og jobbet i Norge i nesten 20 år.

Til daglig jobber Gabriela bl.a. som gestaltterapeut, konsulent og megler, samt holder seminarer og workshops om flerkulturell kommunikasjon der hovedmålet er å hjelpe folk til å bli klar over hvordan deres usynlige bagasje påvirker kommunikasjonsmønstre, atferd og liv.

Nylig har hun også publisert boka: «Speak the unspoken: exploring the unwritten rules of North Norway”.Webinar med Gabriela Sirbu

7 nov 2022

kl 18 - 21

3 t PFO B

 

Registreringsskjema