Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Kurs i meditasjon på ChenrezigLærer på kurset er Lama Changchub.  Lama Changchub kom til Norge i 1992. Han gjorde 3-års retreat (lamautdannelsen) i perioden 1988-91 under sin rotlama Kalu Rinpoche. Siden Lama Talos død i 1994 har han vært hovedlama i KTLBS. Gjennom alle disse år har han med stor hengivenhet undervist og veiledet oss i buddhisme. Han underviser på engelsk. 

Kurs i meditasjon på Chenrezig med Lama Changchub, 11. & 12. mars

Bodhisattva Chenrezig uttrykker alle buddhaers kjærlighet og medfølelse. Meditasjon med visualisering av Chenrezigs form med resitasjon av mantraet Om Mani Padme Hum er den mest utbredte form for vajrayana-meditasjon.

Meditasjon på Chenrezig gjøres hver kveld i tempelet med en kort tekst og på visse lørdager i en lengre puja-versjon. Denne helgen er en fin sjanse til å få en inngående forklaring på de ulike elementene i meditasjonen og hvordan meditasjonen utføres.

Undervisningen er på engelsk.


  
Tid: Lø-sø 11.–12. mars kl. 11-17 
Sted: Karma Tashi Ling buddhistsenter
Lærer: Lama Changchub
Ordinær pris: Kurshelg inkl. lunsj 1500 kr
20 % rabatt: Kurshelg inkl. lunsj 1200 kr - for trygdede, arbeidsledige og studenter som har betalt medlemskontingent i 2023
50 % rabatt: Kurshelg inkl. lunsj 750 kr for ungdom under 18 år og ordinerte i rober. Gullkortholdere: kr. 0. (Ta med gullkort) 
(Husk å ta med studiebevis o.l. dersom du bestiller rabattert billett)
 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon