Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Ungdom Sommarland i Bø

Velkommen skal du være på gratis tur til Sommarland i Bø.

Dette er for deg som er fra 13 til 18 år.


Vi tar en tur til Sommarland i Bø! 

Ha med badetøy, håndkle, drikkeflaske og et ekstra skift. 

Husk solkrem!

Vi har 45 plasser, og det er 3 voksne med på turen. Husk og ta med deg bekreftelse fra foresatte/foreldre at du får dra på turen.

Du må registrere deg kl.08.00 på Hedvigs hybel. Der får du med deg gratis niste og drikke, og avreise med buss er kl.08.30. 

Vi reiser fra Bø kl.16.30, og er hjemme i Skien ca kl.18.00.
Mvh

Teamfritid og FritidsenhetenDet er mange som ønsker å bli med på turene våre. Om du ikke kan være med så si ifra i god tid, så andre kan ta få denne plassen. Om du ikke gjør det vil du bli slettet fra andre turer du også er meldt på.


Husk å få med deg underskrift hjemmefra! Skriv ut billetten du får på mail og få underskrift på at det er greit at du er med på tur. Er du syk eller i risikoutsatt gruppe må du holde deg hjemme. Alle smittevernhensyn og regler om avstand og hygiene følges, vi er til enhver tid oppdatert på FHIs retningslinjer.


Ferieturer for ungdom fra 13-18 år i regi av SPT (Spesialpedagogiske tjenester) og Team fritid/Kultur og fritidstjenester i Skien kommune. Det er flere voksne, erfarne ledere med på alle turene. Det er gratis mat/drikke på alle turer.


Kontakt oss på epost: [email protected]

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon