Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Summercamp

Velkommen til Kjelsås Langrenn Summercamp!

Kjelsås Langrenn inviterer til en ny trenings/aktivitetsuke i uke 26, dvs mandag 28. juni – fredag 2. juli og vi er så heldige å få støtte av Møller Eiendom til etablering av denne uken! Opplegget er for barn/ungdom fra 2012 til og med 2006/2007 årgang og Kjelsås sine dyktige juniorer vil være trenere. Det vil være begrenset med plasser og i utgangspunktet vil påmeldingen i år kun være åpen for medlemmer av Kjelsås IL! Det vil likevel kunne åpnes opp for andre deltakere nærmere arrangementet, dersom smittevernsituasjonen tillater det og det er plass.

I denne uken vil det vil bli lagt vekt på langrennsrettet trening som styrke, spenst, kondisjon, hurtighet og balanse. Hovedaktivitetene vil være rulleski, sykling, løping, orientering og ballspill på forskjellige arenaer i nærmiljøet.  Aktivitetene varer fra kl. 09.00 til kl. 14.00 hver dag, inkludert lunsjpause. Det vil være ledere og trenere til stede fra kl. 08.30 til kl. 14.30. Hver enkelt må ta med sin egen drikkeflaske og matpakke til lunsj, vi serverer frukt og smoothie! Fredagen blir det grilling av pølser!

Påmeldingen holdes åpen til arrangementet er fulltegnet. Deltakeravgift kr. 1.100,- Uken kan endres eller avlyses på kort varsel,  dersom smittesituasjonen ifm Covid-19 tilsier det. Deltakeravgiften vil da refunderes, med fratrekk av et adm/påmeldingsgebyr. Mer detaljert program vil bli sendt ut i slutten av mai.

 Vi gleder oss til å se mange treningsglade barn og ungdom på Summercamp! For spørsmål, send gjerne e-post til: [email protected] 

Påmelding: 


https://www.deltager.no/event/summercamp_28062021

Om klassene blir fulltegnet er det mulig å stå på venteliste. Send da en e-post til [email protected] med navn og årskull.

Vi håper å se deg på Summercamp 2021! 

Det kommer egen invitasjon til Multisportuka (Uke 32) rett over påske   

 

Sportslig hilsen 

Kjelsås IL  Langrenn

Ved spørsmål send en e-post til: [email protected]Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon