Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Telenorkarusell, renn 5

Telenorkarusell

Årets tirsdagsrenn har vært veldig populære:-) Dette synes vi i langrennsgruppa til Innstranda IL er så morsomt at vi har bestemt oss for arrangere et "bonusrenn" etter at vi egentlig hadde avslutting etter 4 renn.

Telenorkarusellen er et åpent renn for alle barn opp til og med 12 år uten tidtaking. Deltageravgift er kr.100.- (kr.50.- for søsken nr. 2 og flere). Søskenmoderasjon gjelder også mellom Coop-cuprenn med tidtaking og Telenorkarusell. For deltagere som har betalt for alle renn i forkant av første renn inngår også dette rennet slik at det ikke er nødvendig med ny påmelding. Påmeldingsfrist er kl. 12 på renndagen for Telenorkarusell.  

Startnummer hentes på rennkontoret i garasjen som ligger i underetg. på Bestemorstua fra kl 16.30. Startnummeret leveres i målområdet etter at de er ferdige å gå. 

Løypene er åpne fra kl 16.45-18.00. Etter kl. 18.00 stenges løypene for å klargjøre til Cuprenn som starter 18.30. 

Etter rennet er det kafe på Bestemorstua slik at et er mulig å spise kveldsmat sammen med andre glade skivenner.

Våre gode samarbeidspartnere og sponsorer; Coop, Goman bakeri og City Nord stiller som vanlig opp med boller og uttrekkspremie på 2 gavekort à 500,-

Vi ønsker små og store velkommen til en morsom ettermiddag med mye skiglede:-)Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon