Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Trondheim Lindy Hop - Kurs høst 2023

Påmelding til kurs (alle nivåer) hos Trondheim Lindy Hop høsten 2023.

Kursene holdes i Lademoen Bydelshus, Østersunds gate 1.

 

Grunnkurs

Mandager (28. august - 11. desember)

(ikke undervisning 11. september og  9. oktober)

19:30 - 21:00, etterfulgt av ekstra tid til dansing/egentrening

Dette er kurset for deg som aldri har danset Lindy Hop før eller vil friske opp gamle kunstner. Vi lærer oss de viktigste rytmene, stegene og figurene. Lindy Hop er nemlig først og fremst en sosialdans, så alle skal kunne danse med hvem som helst. Vi roterer derfor partnere på kurset, så du trenger ikke å ha med egen. 

 

Øvet-kurs

Torsdager (31. august - 14. desember)

(fri 12. oktober)

19:30 - 21:00, etterfulgt av ekstra tid til dansing/egentrening.

Du har gjennomført ett eller flere semester med grunnkurs, og er klar for nye utfordringer. I dette kurset vil du utvide repertoaret av figurer samt variasjoner og kombinasjoner av disse. Det vil være mer fokus på teknikk, musikalitet og kommunikasjon med partner enn på grunnkurset, og tempoet på undervisningen vil være noe raskere. Innholdet i kurset vil variere fra semester til semester og det passer bra å gå flere ganger. 


Ukeskurs i Balboa: 

Onsdager (6 september, 20 september, 27 september, 11 oktober, 18 oktober, 1 november, 8 november)

kl 20:00 – 21:30 på Lademoen Bydelshus

Om du betaler/har betalt 950,- for ukeskursene, så er ukeskurs i balboa inkludert. Om du kun vil gå balboa ukeskurs, og ikke lindy hop, så er prisen 650,- inkl medlemsskap i Trondheim Lindy Hop.

Balboa er en swingdans fra USA som oppstod i California på 1920 tallet. Den er beslektet med Lindy hop, og danses ofte til lignende musikk. Et kjennetegn er at man ofte danser tett og med små trinn. Den egner seg derfor godt til rask musikk, og når det er lite plass på dansegulvet. Glatte sko anbefales!

Kurset 6 september egner seg for alle som ikke har danset balboa før. Det anbefales å følge helgekurset (se under) hvis man vil delta på kursene fra 20 september


Helgekurs i Balboa: 16-17 september 

Merk: Dette skjer på NTNUI dans lokaler på Skippergata 10, og ikke på Lademoen Bydelshus. Egner seg for alle som har lyst å begynne å lære Balboa, og kurset er ikke inkludert i påmeldingsavgiftene på denne siden.

Påmelding til helgekurset er her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbo4Gp8eF89y5ln7NuyTB2eK2w1k_XP8-rLsuUZjXy_sc4tg/viewform

Mer informasjon på Facebook-eventen: https://www.facebook.com/events/290827923566247/


Betaling

Kursavgift på 950,- gjelder for høsten 2023, og du kan gå på ett eller flere av ukes-kursene for samme avgiften (lindy hop og balboa). Kursavgift 650,- for balboa, gjelder kun ukeskurs balboa høsten 2023. Når du betaler kursavgift, blir du automatisk medlem i Trondheim Lindy Hop for inneværende kalenderår.

Vi er sikker på at du kommer til å like dansen og miljøet, men om du etter de to første kursdagene ikke ønsker å fortsette, refunderer vi kursavgiften (minus 50 kr til gebyrer) hvis du melder fra innen 1. oktober. 


Annet

Lindy Hop er en pardans. På kursene roterer vi dansepartner hyppig slik at alle får prøvd alt. I tillegg blir man bedre danser av å danse med ulike personer.

Ved spørsmål eller problemer med betaling, ta kontakt: [email protected]

Se vår hjemmeside: https://trondheimlindy.no/

Facebook-side: https://www.facebook.com/trdlindyhop

Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/40013718160

 

Registreringsskjema

Fornavn (given name)
 *
Etternavn (surname)
 *
E-post (e-mail)
 *
Mobil (Phone no)
Klasse/kategori (category)
 *
Hvor hørte du om oss?
 *
Medlemskap er påkrevd for å delta på kurs og kontingenten er inkludert i kursavgiften. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.
 *