Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Webinar: Offerrollen; skyld og krenkelse

Velkommen til en spennende gestaltfaglig kveld hvor Anna Yudin, gestaltterapeut og gestaltveileder EAGT/MNGF, tar oss med inn i temaet "Offerrollen" som mange av oss nok har møtt både privat og i terapirommet.

Onsdag 26. oktober kl 1800 - 2100 på zoom (lenke sendes de som har meldt seg på innen fristen om kvelden den 25.10.)

Kr 330,- per person 

Godkjent 3 timer PFO B

Kun 25 plasser!


Dette sier Anna om webinaret:

I jobben min som veileder skjer det ofte at en terapeut sitter fast med en klient som sliter med offerrolle, skyld og krenkelse. De kanskje har brukt flere møter for å observere situasjonen sammen med klient men ingenting endres, da kommer terapeuten til sin veileder og sier: «vi sitter fast». Jeg har selv sittet fast med det samme i min egen liv, som klient og som terapeut, og til slutt funnet en modell på hvordan  en terapeut kan støtte utvikling av prosessen videre ut av denne «blindgaten». Modellen er basert på gestaltteori og metodologi,  og gir god støtte til terapeuten for å se strategien i sin jobb i slike situasjoner.
I denne workshopen vil jeg sette søkelys på hvordan kan vi bruke kontaktsyklusen som teoretisk støtte i en terapeutisk prosess, så det blir en del teoretisk og metodologisk forklaring, deretter skal vi eksperimentere med en øvelse, og etterpå se et demonstrasjonsarbeid hvor jeg skal jobbe som terapeut med en av deltakere. 

Workshoppen er godkjent til 3 timer PFO kategori B.

Om meg:
Anna Yudin er selvstendig gestalt trener, terapeut og veileder i privat praksis i Oslo, Norge, lærer ved Vilnius Gestalt Institute og medlem av EAGT og NGF."


Webinar 3 t PFO B

Anna Yudin "Offerrollen"

kr 330,-

 

Registreringsskjema