Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Winemakers Dinner - Olim Bauda

Velkommen til Winemakers Dinner hos Til Elise, onsdag 29. november. 

Denne kvelden har vi, sammen med vår gode samarbeidspartner Vininor, fått med oss den italienske vinprodusenten Tenuta Olim Bauda. 

Tenuta Olim Bauda ble etablert i 1961, men familiens historie innen vinproduksjon går mye lengre tilbake i tid. Gjennom mange generasjoner har Bertolino-familiens vinproduksjon blitt overlevert fra far til sønn. Giovanni Bertolino fikk sin lisens til å produsere "Wines, Sparkling Wines and Vermouths" i 1927. Han kom opprinnelig fra Castelnuovo Calcea, men flyttet til Nizza Monferrato hvor han grunnla sin nye vingård. Nizza ble den gang, som nå, betraktet som "hovedstaden" i Barbera.

Sønnen Agostino avbrøt studiene for å vie seg til vinproduksjon rett etter andre verdenskrig. Han ble raskt en av de viktigste figurene på den piemontesiske vinscenen. Dessverre døde han alt for tidlig i 1987, og derfor ble vinproduksjonsvirksomheten midlertidig stoppet. I 1998 startet hans tre barn Diana, Gianni og Dino opp med vinproduksjon igjen, og siden den gang har de tre søsknene laget fortreffelige viner fra familiens mange vinmarker.


Denne kvelden byr vi på en helaften med 6-retters meny og vinpakke. Dette er et eksklusivt arrangement med plass til 35 gjester, så her er det førstemann til mølla. Merk: Under middagen blir man plassert på bord sammen med andre, så om dere er en gruppe som ønsker å sitte sammen, spesifiser gjerne dette i bestillingen, så gjør vi vårt beste. 


Tidspunkt: Onsdag 29. nov kl. 18.00 (vi ber om at gjestene kommer presis)

Sted: Til Elise Fra Marius, Utskarpen

Antall plasser: 35

Pris: 1795,- per person

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon