Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Spørsmål og svar


Hva er deltager.no?
Deltager.no er en nettbasert tjeneste som på en enkel måte gir arrangører mulighet til å tilby og ta seg betalt for ulike arrangementer. Deretter kan deltagere på en enkel måte melde seg på og betale.

Må jeg ha kontonummer i DNB for å kunne bruke Deltager.no?
Nei, du trenger ikke kontonummer i DNB for å bruke Deltager.no

Det står Deltager.no på min banktransaksjon men jeg vet ikke hva det gjelder
Deltager.no har mange bruksområder men er som oftest tilknyttet påmelding av arrangement, kurs, konferanser eller medlemsbetalinger. For å spore transaksjonen, og finne ut spesifikt hva du har blitt trukket for, kan du gå inn på denne linken.

Er det en brukerhåndbok for Deltager.no?
Ja, her finner du brukerhåndboken for Deltager.no. Det vil være mer detaljert beskrivelse av vår tjeneste i brukerhåndboken, slik at vi anbefaler å se over denne hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her inne.

Tips og triks
Vi har lagd et eget dokument med masse nyttig informasjon til deg som arrangør dersom du ikke har funnet svar på dine spørsmål via brukerhåndboken eller under Spørsmål og svar. Les mer her.

Jeg ønsker å utvide basispakken
Deltager.no er satt opp med en standard basis pakke, men vi kan tilby løsninger som gjør at påmeldingssiden oppleves mer profesjonell og er tilpasset ditt behov. Dette defineres som tilleggsmoduler og du kan lese mer om disse her.

Hva koster det å bruke deltager.no
Som arrangør koster det kr. 8,- (ekskl. mva.) per påmeldte deltager samt 3 % (fritatt for mva.) i transaksjonsavgift på beløpet som innbetales. Se også prisliste for arrangører for mer informasjon.

Priseksempel:
Dersom du har en billettpris på kr. 100,- så blir kostnaden kr. 8,- (ekskl. mva.) + 3 %. Det utgjør kr. 13,00 som vi trekker fra når vi gjør utbetalingen til deg. Som arrangør får du utbetalt 100,00 - 13,00 = kr. 87,00.

Hvilket forhold er det mellom Deltager.no og DNB?
Deltager.no tilbys, utvikles og driftes av Deltager AS. DNB er en av Deltager AS sine største aksjonærer.

Hvilke tekniske krav stilles det for å kunne ta i bruk deltager.no?
Du trenger ikke installere en egen applikasjon for å ta i bruk deltager.no.

Tar det lang tid å komme i gang?
Som arrangør må du først registrere deg (for registrering klikk her). Du vil motta en bekreftelse fra oss ett par minutter etter å ha registrert deg som arrangør. E-post sendes til den som er oppgitt å være ansvarlig for arrangøren. Du kan da umiddelbart logge inn på Deltager.no for å se på funksjonalitetene og starte påmeldingene.

Til hvilke type arrangementer kan deltager.no benyttes?
Tjenesten kan benyttes til alle typer arrangementer, så lenge arrangementet er innenfor rammene av til enhver tid gjeldende norsk lovgivning. Som arrangør definerer du selv hvilken informasjon deltager skal oppgi ved påmelding.

Finnes det en beløpsgrense for hvilke arrangementer som kan registreres?
Det er ingen øvre grense for arrangementer som tilbys via deltager.no. Det er heller ingen nedre grense for hva arrangementet koster.

Er det sikkert å bruke deltager.no?
Ja, det er sikkert å bruke deltager.no. Tjenestens nettsider er sikkerhetssertifisert, noe som innebærer at all kommunikasjon mellom brukere og nettsiden skjer på en sikker måte. Betaling skjer ved bruk av Netaxept sin løsning. Netaxept benytter krypteringsteknologi som sikrer at ingen kan "lytte av" de data som registreres i forbindelse med gjennomføring av betalinger. Vi oppbevarer heller ikke kredittkortnummer som deltager benytter ved betaling av påmeldingen .

Hvilke opplysninger lagres om deltageren?
De data som deltageren må oppgi for å bli bruker av tjenesten vil bli lagret. Dette gjelder følgende informasjon:

  • E-post adresse (til bruk som brukernavn)
  • For- og etternavn
  • Telefonnumer (fast og mobil)
  • Postadresse
  • Kontonummer (i de tilfeller hvor kunden oppgir dette. Kontonummeret benyttes til refusjon av deltageravgift dersom deltager melder seg av et arrangement eller arrangementet blir avlyst).

Hva skjer hvis jeg glemmer passordet mitt?
Dersom du glemmer passordet ditt så kan du bruke "Glemt passord"-funksjonen.