Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

FyllingenBergen Handball Camp 2018

Det er med stor glede at vi kan meddele at FyllingenBergen skal arrangere handball camp ved to anledninger denne sommeren. Vi starter med en tredagers camp 25-27 juni. Denne tredagers campen blir avholdt både i Framohallen og i Åsanehallen.

FyllingenBergen Handball Camp skal jobbe med spesialisering av øvelser, teori -og teknikk trening med utgangspunkt i spiller-posisjoner. Vi ønsker å ha en camp som bidrar til å bedre forutsetningene for at man skal lykkes på håndballbanen.FyllingenBergen sine elitespillere vil være instruktører og de vil jobbe med spillere som spiller i samme posisjon. Det er mulig å melde seg på i flere posisjoner, dette gjøres i påmelding.

Vi ønsker å inspirere spillerne ved å utvikle nye øvelser, utfordre de på en del taktiske valg og ikke minst veilede de i treningsarbeidet som må til. Vi deler dagene opp i flere aktiviteter, vi jobber i perioder med individuelle tekniske øvelser, andre perioder med samspill og noen perioder med taktisk trening.

Nytt av året er det at vi lager ett video-kartotek av øvelsene og deltagerne som er påmeldt vil få tilgang til etter campen. Dette gjelder også fysiske øvelser som vårt fysiske apparat utarbeider i samarbeid med FyllingenBergen.

Utøverne får mat, drikke, T-shirt og drikkeflaske fra Select, samt tilgang til øvelsesbanken.

Åsanehallen: 14-16 år = Kun 50 plasser

Framohallen: 10-12 år/ 12-14 år Kun 70 Plasser

Pris 1500,- 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon