Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Konkurransekurs (Lydighet, rally og bruks)Kurs 1

Instruktør Helle Sejer Damkjær

Torsdag 8. august,  kl. 10:00-16:00

Fredag 9. august,  kl. 10:00-16:00

Max 7 deltagere


Kurs 2 

Instruktør Helle Sejer Damkjær

Lørdag 10. august, kl. 10:00-16:00

Søndag 11. august,  kl. 10:00-16:00

Max 7 deltagere

Mit navn er Helle Sejer Damkjær. Jeg er uddannet matematik og fysiklærer og har været lærer for både børn og voksne, samt undervist i børn i matematikvanskeligheder. Hundetræning er nu mit hovedfokus. Her underviser jeg særligt folk, der ønsker at forbedre sig til konkurrencerne inden for den hundesportsgren de har valgt.


Jeg har trænet hund de sidste 30 år. Først brugshund med en Berner Sennen og efterfølgende med en Tervuren. De sidste 18 år med Border Collier. Jeg har været med på landsholdet (landslaget) de sidste 15 år med 4 Border Collier, der var meget forskellige i deres tilgang til arbejde, motivation og fart, med bedste placering som nr. 8 til et VM og hold-guld. De sidste 2 år, har jeg igen koncentreret mig om brugshund, med nordisk rundering som min hoved-disciplin. 

Jeg har meget kortvarigt snust til nordisk spor og med to af mine hunde er begyndt at dyrke rally, og har deltaget på landsholdet (landslaget) i rally 2023.


Det vigtigste for mig at få hver eneste hund til at føle sig som den bedste og stråle både i træning og til konkurrencen med de kvaliteter den har i sig, i stedet for at ønske noget den ikke har. Jeg arbejder meget med at få hundens styrkesider til at blomstre og at få i hunden til at ønske at arbejde med den hundesport jeg nu en gang har valgt til den. For mig er udstråling og viljen til at ville langt vigtigere end kun at tænke i teknik i momenterne. Jeg elsker også at arbejde med detaljer og få selv meget små tekniske momenter på plads, men aldrig ved at gå på kompromis med hundens udstråling og motivation.

For mig er det ikke vigtigt om en kursus-deltager er begynder eller på toppen, når jeg underviser. For mig er det vigtigt at få frem et godt samarbejde på det niveau man nu engang er på og have respekt for hver eneste hund og hundefører og deres konkurrence-mål med deres hundesport.

Det herunder er skrevet af en deltager på kursus i Norge i november 2019-12-06

Å, milde måne, vi har igjen vært på konkurranserettet kurs med en av de beste instruktører jeg vet om! … Helle har holdt kurs på Haugalandet jevnt og trutt de siste 8 ca årene og gjett hvem som har vært på hvert eneste ett 😇

Helle har fine meritter på hundene sine, men det som er hennes X-faktor er hennes hundekunnskap og fokus på relasjon hund-eier. Hun er også veldig opptatt av å få frem det beste i hver enkelt individ og er ekstremt fokusert på hva som er ekvipasjens styrke og dermed hva akkurat denne bør bygge videre på.

Hun har tidligere vært lærer og er dermed flink til å lære fra seg. Hun er også direkte i sin instruksjon, hun sier ting som det er. 

 

 Tisper med løpetid kan ikke være med på kurset.

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Adresse
 *
Postnummer
 *
Sted
 *
Årstall hundefører er født
 *
Hundens navn
 *
Hundens rase
 *
Hundens alder når kurset starter (mnd/år)
 *
Noe vi skal ta hensyn til?
 *