Liverpoolin jalkapallokoulu Haukilahden Pallo-HooGee Ry , 25.6- 27.6 2024

Liverpool Football Club järjestää lukuisia jalkapallokouluja ympäri mailman koulujen loma aikoina. Valmentajina jalkapallokouluissa toimivat suoraan huippuluokan valmennuskeskuksesta saapuvat LFC-valmentajat.

Ja heitä valmennetaan kaikilla pelin osa-alueilla monin erilaisin harjoittein. Lapsille opetetaan tekniikoita kuten syöttämistä, syötön vastaanottamista, pallon kuljettamista, juoksemista pallon kanssa sekä laukomista jokaisen lapsen kyvyt ja tarpeet huomioiden.

Uskomme täydestä sydämmestämme, että osallistumalla ohjelmaamme nuorilla pelaajilla on paremmat mahdollisuudet kehittyä yhä paremmiksi pelaajiksi. Osallistujia innostetaan ilon, tiimityöskentelyn sekä muiden lasten kunnioittamisen hengessä. Tuossa samassa hengessä saivat oppinsa myös pelaajat kuten Steven Gerard ja Trent Alxander-Arnold, joista kasvoi sekä LFC edustusjoukkueen vakiopelaajia että roolimalleja miljoonille jalkapallon ystäville ympäri maailman.

Tervetuloa Liverpool International Football Academy –jalkapallokouluun Haukilahden Pallo-HooGee Ry 25-27.6.2024

Liverpool Footballclub vastaa jalkapallokoulun urheilullisesta sisällöstä ja toteuttamisesta. Jalkapallokoulu järjestetään  Haukilahden Pallo - HooGee ry.

VALMENTAJAT / OHJAAJAT
Kaikki jalkapallokoulun ohjaajat ovat ammattivalmentajia Liverpool Footballclub -seurasta. Heillä on ammattinaan nuorten pelaajien valmennus ja ohjaus.


OSALLISTUJAT

Osallistujat ovat iältään 6-14. Maalivahdeille on omat ryhmänsä.

Kaikki osallistujat saavat diplomin, pallon ja LFC-muiston. Lisää tietoa löydät www.liverpoolfootballschool.com. Osallistujille lähetetään tieto käytännöistä jalkapallokoulun aikana noin viikko ennen jalkapallokoulun alkua.

Liverpoolin jalkapalloseura ei vastaa osallistujista harjoitusten ulkopuolella - majoittuminen on vanhempien vastuulla.


RYHMÄ/ KATEGORIA
RYHMÄT jaetaan 2023 vuoden mukaan. Esim 2014 syntynyt osallistuja ilmoittautuu BORN 10 2014.

Mikäli joku ikäryhmä ei näy listassa on ryhmä jo täynnä. Ota yhteyttä [email protected] (please write in English) kuullaksesi onko vapaita paikkoja.

Pelaajaa ei saa ilmoittaa itseään nuorempien ryhmään. Jos pelaaja kuitenkin normaalisti harjoittelee vanhempien pelaajien ryhmässä, hänet saa ilmoittaa vuotta vanhempien ryhmään.

Jalkapallokoulun aikana arvioimme tilannekohtaisesti ryhmien kokoja ja lisäämme tarpeen tullen paikkoja ryhmissä tai yhdistämme ryhmiä. Jos joissain ryhmissä on liian vähän ilmoittautuneita, ne yhdistetään toiseen ryhmään.


HARJOITUSAJAT
Harjoittelemme klo 10 - 15.00 joka päivä. Kokoontuminen viimeistään klo 9.30.


VANHEMPIEN PALAVERI
Vanhempien palaveri pidetään ensimmäisenä päivänä klo 09.40.


LOUNAS
Seura järjestää lounaan, joka maksaa 12€ / päivä.


MITÄ SAAT
• Harjoitella Liverpoolin ammattivalmentajien ohjeilla.
• LFC akatemian taitohaasteet.
• LFC akatemian pelaajan kiertoharjoittelu.
• Mitalit voittajille.
• Diplomin.
• Palautelomakkeen.
• Pallon.
• Hedelmän välipalaksi päivittäin.
• Osallistut automaattisesti Liverpoolissa järjestettävän jalkapallokoulun arvontaan.
• Vakuutuksen harjoitusten ajaksi.

TIESITKÖ

Jokaisella LFC International Academy -leirillämme valitaan Liverpool Way -palkinnon voittaja. Valmentajat valitsevat voittajan ja jakavat tämän arvostetun palkinnon pelaajalle, joka on parhaiten näyttänyt LFC-arvot kunnianhimoa, sitoutumista, arvokkuutta ja yhtenäisyyttä koko kurssin ajan.

Jokainen voittaja saa 12 kuukauden tilauksen LFC:n eAcademyyn, joka on seuran palkittu digitaalinen koulutussovellus, joka ohjaa henkilökohtaista taitosi kehittymistä läpi vuoden. eAcademyssa on yli 70 teknistä esittelyvideota, jotka sisältävät eksklusiivista materiaalia LFC:n edustusjoukkueen pelaajista suorittamassa taitoja Valioliigassa, sekä yksityiskohtaisen LFC-valmentajan esittelyn, joka näyttää nuorille pelaajille tarkalleen, mihin heidän on keskityttävä hallitakseen kunkin tekniikan.

Jokaisen LFC International Academy -kurssin lopussa LFC-valmentajat korostavat pelaajapalautteessa erityisiä taitoja, joihin sinun tulee keskittyä pelisi kehittämisessä. eAcademyn videot ohjaavat sitten harjoitteluasi ja pitävät sinut yhteydessä LFC:hen seuraavaan kurssiisi asti, jolloin voit myös jatkaa kehitystäsi.

"eAcademy antaa sinulle ainutlaatuisen käsityksen taidoista, joita arvostamme eniten LFC:ssä" Jürgen Klopp, Manager.


Yksi onnekas osallistuja jokaisesta jalkapallokoulutapahtumasta Skandinaviassa valitaan osallistumaan Liverpoolissa järjestettävään jalkapallokouluun. Jokaisesta tapahtumasta valitaan osallistuja, joka osoittaa hyvää jalkapalloilijan asennetta ja sitoutumista sekä kentällä että kentän ulkopuolella, sekä osoittaa taitoja ja valmiuksia, joita vaaditaan pelattaessa jalkapalloa ” The Liverpool Way ”. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus voittajalle tutustua jalkapallokouluun Liverpoolissa.
* matkat ja majoitus eivät kuulu palkintoon


SÄHKÖPOSTI
Viikko ennen jalkapallokoulun alkua lähetämme lisätietoa osallistujille. Ole tarkkana, että annat oikean sähköpostiosoitteen. Tarkista postisi säännöllisin väliajoin ja muista tarkistaa myös roskaposti koska lähettämämme ryhmäsähköpostit saattavat päätyä roskapostien joukkoon.


OHJELMA
• 09.30 Ilmoittautuminen (katso taululta mihin ryhmään kuulut. Mene oikeaan ryhmään ilmoittautumisen jälkeen.)
• 10.00 Pelaajat on jaettu ryhmiin ja pallot on jaettu. Jalkapallokoulu alkaa.
• 11.15 Hedelmätauko.
• 11.25 Harjoittelua.
• 12.30 Lounas.
• 13.15 Harjoittelua.
• 15.00 Ilmoittautuminen ennen kotiin lähtöä - tärkeää että vanhempi on mukana.
• Koulu päättyy klo 15.00 joka päivä
Yhteinen kokoontuminen ensimmäisenä päivänä ( klo 9.45 ) sekä yhteinen päätös viimeisenä päivänä ( klo 14.30 ).


ENGLANNIN KIELI
Vaikka valmentajat ovat englantilaisia, tapahtuu opetus jalkapallokielellä. Se on erittäin hieno kieli, jossa kaikki ymmärtävät toisiaan. Valmentajat matkustavat ympäri maailmaa opettamassa jalkapalloa lapsille eli he ovat taitavia kommunikoimaan jalkapallokielellä. Lisäksi jokaisessa ryhmässä on paikallinen apuvalmentaja.


RYHMÄT
Monet miettivät pääseekö lapsi samaan ryhmään kaverin kanssa. Ehkä pääsee, ehkä ei pääse. Voimme yhdistää ja jakaa uudelleen ryhmiä, mikäli siihen on tarvetta. Älkää olko huolissanne, ryhmät tekevät paljon yhdessä ikäluokkana. Yhdellä valmentajalla on maksimissaan 16 pelaajaa ja siksi pelaajat on jaettu ryhmiin. Myös uusiin kavereihin tutustuminen on mukavaa!


VANHEMMAT
Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia heille varatulla alueella. Vanhemmat EIVÄT saa häiritä osallistujia harjoitusten aikana. Mikäli haluat saada kontaktin lapseesi tulee sen tapahtua päivystäjän kautta, joka on kentän laidalla. Hän hakee lapsen pois ryhmästä.


KIOSKIMYYNTI
Kentällä on kioski.


HOTELLI
Mahdollisista majoitustarjouksista tulee tietoa lähempänä jalkapallokoulun alkua. Liverpoolin jalkapallokoulu ei vastaa osallistujista harjoitusaikojen ulkopuolella- majoittuminen on vanhempien vastuulla.


VALOKUVAUS
Ilmoittautumalla Liverpoolin jalkapallokouluun hyväksyn myös, että LFC ja yhteistyötaho voivat valokuvata ja videoida lapsia harjoitusten ja pelien aikana. Materiaalia voidaan käyttää mainos- ja markkinointimateriaalina myöhemmin.


HINTA

Euro 230


MUISTA OTTAA MUKAAN
• Juomapullo
• Säärisuojat
• Hyvät kengät
• Puhtaat sukat joka päivälle, näin selviät parhaiten ilman rakkoja.


Tervetuloa jalkapallokouluun!

epost answer 1000-1600 Monday - Friday


Katso lisätietoja www.liverpoolfootballschool.com


The registration deadline has passed or the event is fully booked