Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

PÅMELDINGSSYSTEM FOR ALLE ARRANGEMENTER

Få en trygg og enkel hverdag enten du skal arrangere et enkelt yogakurs, selge billetter til et event eller gjennomføre større kurs og seminarer til næringslivet. Med et fleksibelt påmeldingssystem som passer for alle, kan du unngå fulle innbokser eller uoversiktlige Excel-lister.

Vi mener det skal være enkelt å være arrangør og deltager

SLIK FUNGERER DET

Påmeldingssystemet som gir deg en enklere hverdag

Når du registrerer deg som arrangør får du tilgang til vår standardløsning, Deltager Basic, der vi kun trekker våre gebyrer hvis du starter å ta imot påmeldinger. Det betyr at du også kan opprette og teste dine arrangementer, før du går live og starter ta imot påmeldinger fra dine deltagere.

1.

Opprett arrangørkonto

Registrer deg gratis - helt uten forpliktelser

2.

Lag påmeldingssiden

Design og lag påmeldingssiden slik du ønsker.

3.

Test, publiser og få betalt

Del påmeldingssiden etter du har gjort de siste kontrollsjekkene.

4.

Ukentlig utbetaling og gratis support

Vi utbetaler dine inntekter hver uke, vår support er gratis.

Learn2Ski

Vi i Learn2 Gruppen tok i bruk deltagersystemet deltager.no allerede 2. sesongen vår i 2010. Systemet har en god backoffice løsning som gjør at det er lett å følge opp kursene våre. Det har stor verdi for oss. Det som er helt vesentlig for oss er at vi har forhåndsbetaling, slik at vi unngår usikkerhet i forhold til deltagelse, særlig fordi vi holder de fleste kursene våre utendørs.

-Siri Halle

EKSTRA FUNKSJONALITET

Vi har så mye mer

Hvis du ønsker flere funksjonaliteter, utover hva Deltager Basic kan tilby, så har du muligheten til å bestille dette på forespørsel. Gå inn på vår oversikt, og se hvilke ekstra funksjonaliteter du kan bestille

BOOK ET MØTE

Book et møte med oss, hvis du spørsmål om hvordan du kan bruke Deltager.no til dine arrangement eller trenger hjelp med å komme i gang.

Bilde av Tommy Johansen, Customer success manager
Tommy Johansen
Customer success manager
Bilde av Thea Tofteberg, Marked- og salgsdirektør
Thea Tofteberg
Marked- og salgsdirektør
Bilde av Even Bakke, Salgsspesialist
Even Bakke
Salgsspesialist

Oslo Universitetssykehus

Vi i Oslo Universitetssykehus har brukt Deltager.no som påmeldingsløsning til vårt arrangement, og kommer til å fortsette bruke Deltager.no til fremtidige arrangementer. Vi sparte mye tid på administrering, noe som også fører til at vi også sparer penger. Deltagerne fikk kvittering på e-post og vi slapp alle telefonene for å sjekke om de var påmeldt.Deltager.no er enkelt å bruke, vi slapp fakturering i etterkant, og vi kunne hente ut alle rapportene vi trengte fortløpende.

Hilde Nordén - sekretær