Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Webinar: Relasjonskompetanse i ledelse og teamutvikling

Tid: 7.mai kl. 08:15 - 09:30

Sted: Påmeldte vil få tilsendt en lenke til webinaret dagen i forkant.


Hva er suksessfaktorer for et bærekraftig arbeidsmiljø som gir gode resultater?

I en tid hvor ny teknologi er tilgjengelig for de fleste virksomheter blir gode relasjonelle ferdigheter et stadig viktigere konkurransefortrinn. Toppledelsen og støttetjenester som HR må derfor øke relasjonskompetansen til sine ansatte gjennom lederutvikling og utvikling av velfungerende team.

Relasjonskompetanse skaper ekstra verdi for kunder og kolleger. Men gir også grobunn for den ansattes selvinnsikt, mestring og fellesskapsfølelse. Slik skapes en helsefremmende bedriftskultur, som gjennom samarbeid skaper bedre resultater; - og det er bærekraftig!

Gjennom dette webinaret vil du som jobber med mennesker daglig få nyttige råd og tips om enkle og gjennomprøvde metoder og verktøy. Dette foredraget passer seg særlig for deg som jobber med ledelse, organisasjonsutvikling og HR.

Webinaret holdes av Ketil Olsen. Ketil har jobbet med HR og utvikling av mennesker i nesten 30 år. Han etablerte Volo AS i 2007, og har erfaring med prosesser innen ledelse, coaching, teamutvikling, salg, omdømmebygging, bedriftskultur, visjon og verdiimplementering. Han har også erfaring som foreleser ved Handelshøyskolen BI Trondheim, og er utdannet innen finans og markedsføring, samt innen coaching og ledelse ved NTNU i Trondheim.

Program:

08:15 -09:00 Webinar ved Ketil Olsen: Hvordan bygge relasjonell kompetanse gjennom teamutvikling, ledertrening og kulturbygging i næringslivet?

09:00-09:30: Spørsmål/svar fra deltagere


Frokostmøtet er gratis for alle våre medlemmer. 

For ikke-medlemmer er prisen kr. 350,-. 

Ønsker du å bli medlem i Trøndelag HR-forum, send oss en mail til [email protected]


Vel møtt! Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon