TRONDHEIM: RAW FOOD til hverdag og fest, voksne

TRONDHEIM, 5. - 6. november  2011 


Frokost, lunsj, middag og dessert – 2 dagers kurs i raw food matlagning for voksne som gjør 5 om dagen til en drøm!


Se bildene fra en kursdeltagers BLOGG her: Silje var på det samme kurset i februar.

       


Bli med på et todagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter - smakfullt, morsomt og variert. Vi byr på spennende alternativ til både frokost, lunsj og middag – og gjør 5 om dagen til en smakssansenes fest. Vi begynner med enkle smoothies, den perfekte frokost eller som mellom-måltid, og fortsetter med spennende salater og smaksmettede dressinger og sauser, som kan serveres med kjøtt eller fisk.

Vi fortsetter med gourmet måltider utover det vanlige med krydret gryterett, asiatiske vårruller med hjemmelaget søt chilisaus, en varmende suppe og vegetar Sushi Gourmet.

     


Og selvfølgelig – fantastisk gode desserter med paier og sjokoladekake i flere varianter. Alle desserter er uten sukker, gluten, og meieriprodukter. 
Vi utforsker næringsrike, alminnelige og eksotiske råvarer som gjør det enkelt å bringe levende mat med inn i hverdagens kosthold. Underveis leker vi med den variasjon av råvarer og muligheter som raw food tilbyr, og gir godt med plass for samtaler mellom deltagerne og kursleder. 
Du lærer noen enkle grep med mat som kan forberedes i helgen, som gjør det enkelt å lage næringsrike og sunne middagsretter til hele familien gjennom uken.


   


ALT DETTE FÅR DU GJENNOM KURSET:


En innføring i hvordan du lager smakfull, næringsrik og spennende mat med mye frukt, bær, grønt, nøtter og frø, på helt nye måter. Kan spises som egne måltider, eller sammen med kjøtt eller fisk. 5 om dagen blir en drøm etter dette kurset.Frokost, mellommåltid og aftensmat med Smoothies, Sorbet-is, Granola(frokostblanding) og Shakes.Fantastiske desserter som sjokolade- og gulrotkake, sjokoladebarer og iskake med sunne ingredienser!TRONDHEIM

Dato:
5. - 6. november 2011.
Sted:
Rosenborg Ungdomsskole. 
Kurstid:
kl. 10.00 til kl. 17.00 begge dager

Pris:
Kr. 2 500,-

Prisen inkluderer: 6 måltider, alle råvarer og over 20 deilige retter + dressinger, sauser og ”oster” som tilbehør, samt egen oppskriftsmappe.

Velkommen til et inspirerende kokkekurs med mat som over tid vil endre energinivået og overskuddet ditt! 

Unge Kokker er en landsomfattende ideell organisasjon som arbeider med å fremme kreativ, spennende og sunn matlaging med økologiske råvarer blant unge mennesker.
Vi tilbyr kreative kokkekurs for barn, ungdom og innimellom voksne. Ungdomskursene er støttet av Miljøverndepartementet v/ Framtidens Byer. Kursene ledes av profesjonelle kokker på høyt nivå, med 12  deltakere per kurs. Dette gir en optimal situasjon for læring. Undervisningen på dette kurset foregår på lettforståelig svensk.

Det er bindende påmelding til dette kurset. Ved en eventuell avmelding, tilbakebetales kursavgiften minus et administrasjonsgebyr på kr. 250 kun hvis en annen kan ta plassen. Det er 12 plasser per kurs. 

 
Les mer om Unge Kokker her

Finn oss på FACEBOOK 


Kursledere: Jenni&Josefine fra Funky Fresh Foods


REFERANSER FRA TIDLIGERE KURS

RAWFOOD TIL HVERDAG OG FEST, 18-25 år    Trondheim, februar 2011

”Jeg likte kurset, maten og kurslederen veldig godt! Det var avslappet og trivelig. Kunne godt tenke meg noen flere avanserte oppskrifter for oss som har erfaring fra før. Dette var et veldig kurs for en innføring i Raw Food. Du trenger ikke erfaring fra før, og maten er morsom og enkel å lage.”

”Jeg syns kurset var kjempebra. Gode kursledere med mye kunnskap – det svarte absolutt til forventningene. Maten var utrolig god! Varierte oppskrifter med mye sunt innhold. Veldig inspirerende. Jeg likte kurslederen veldig godt. Hun kunne mye og var blid og imøtekommende for spørsmål. Jeg kommer til å lage all maten hjemme. Dette kurset var utrolig inspirerende, lærerikt og bra! ”

”Jeg likte kurset veldig godt – mange fine oppskrifter og folk. Det ble nesten bedre enn forventet. Trivelig! Jeg likte undervisningsformen godt fordi det var ikke så mye snakking, vi fikk gjort mye. Kurset RawFood var veldig morsomt og interessant! God lærer og god mat.”

”Jeg likte kurset veldig godt. Det var bedre enn mine allerede høye forventninger. All maten var utrolig god, og kurslederen vennlig og oppmerksom. En veldig vellykket undervisningsform. Jeg kommer til å lage all maten hjemme, mange ganger.  Alt i alt var kurset utrolig inspirerende, og maten deilig. Jeg har lært masse, og går gjerne på kurs igjen.”

”Jeg likte kurset veldig godt, det var bedre enn forventingene. Jeg likte ALT, og er fornøyd med kursleder og maten. Jeg synes alt passet veldig bra, og vil anbefale dette kurset som innholdsrikt, sosialt og spennende.”

”Eg likte kurset veldig godt. Eg håpa å lære meir om korleis lage sunn mat raskt, og det har eg. Det var kjempekjekt og lærerikt. Me fekk lage mange ulike typar mat (forrettar, frukost, middagar, dessert) og den var lett å lage. Det med lærte kan lett brukast i ein hektisk kvardag. Leiarane var veldig hyggelige.”

”Kurset var helt suverent. Masse bra råvarer, engasjerte kursledere og passe balanse mellom jobbing/matlaging og spising. Kunne vært litt mer avansert, mer raw-fokus. Dyktige, imøtekommende kursledere, god stemning og nydelig mat!”

”Kurset gikk over mine forventninger. Gledet meg, og ble positivt overrasket. Bra at det var 2 dager og såpass langt. Fint å møte andre ”likesinnede”. God gruppestørrelse. Dette var et kurs i råmat med engasjerte og flinke kokker. Mye god og enkel mat – som i tillegg er sunn! Anbefales på det sterkeste!”

”Jeg kom nesten uten forventninger, mest fordi jeg ikke visste hva jeg skulle forvente meg. Jeg er utrolig positivt overrasket! Det var kjempegodt! Jeg kommer absolutt til å lage maten hjemme. Dette var et inspirerende kurs hvor man lærer utrolig mye nye teknikker og knep.”


RAWFOOD TIL HVERDAG OG FEST, VOKSNE   Trondheim, februar 2011

”Jeg er fornøyd med kurset, svarte til forventningene. Jevnt over god mat, lettlagd, innbydende og sunn. Et lærerikt kurs som gir et annet syn på matlaging. Anbefales.”

”Jeg likte kurset godt – fikk veldig mange fine oppskrifter; kanskje litt lite mat-teknologi. Jeg likte all maten, og kurslederen var trivelig og flink til å veilede og foreslå nye løsninger. Jeg kommer spesielt til å lage dip, smoothie, kaker og salater; lett å få til for hele småbarnsfamilien. Det var utrolig enkelt å lage, et kurs for alle, og veldig mange nyttige tips for små og store.”

”Jeg synes det var veldig gøy å få laget så mye forskjellig. Mesteparten likte jeg veldig godt, men det var litt for mye nøttebasert. Jeg likte godt risrullene, bringebærkaken, og de fleste sausene. Mandelmelk og varer som erstatter hverdagsprodukter likte jeg godt. Intensiv matlaging og eksplosive smaksopplevelser!”

”Likte kurset – det var kjempeinspirerende. Likte maten godt. Intolerant mot lime/sitron – det var mye av maten som inneholdt det, så jeg smakte ikke alt. Prøv dett kurset – det er supert! Kjempegod mat og en super måte å spise sunnere og mer variert på.”

”Jeg likte kurset veldig bra. Inspirerende. God stemning og sosialt. Maten var god, og kurslederen hyggelig, imøtekommende, stor kunnskap og formidler godt. Vi lærte å bruke frukt, grønnsaker, nøtter og bær til alle dagens måltider. Inspirerende. Ikke vanskelig å lage god mat med mye smak.”

”Jeg likte kurset veldig godt, det svarte absolutt til mine forventninger. Mye spennende og annerledes mat, likte maten på dag 2 best. Bra at det ikke var så mye gjennomgang av oppskriftene, så kunne man heller spørre når man lurte på noe. Dette var et veldig spennende og lærerikt kurs, med fokus på enkle oppskrifter man klarer å lage hjemme. INSPIRERENDE.”

”Kurset var veldig spennende – gøy å lage annen type mat. Likte det meste veldig godt. Sushien (makirullene) var ikke helt etter min smak, men nok en vaneting. Jeg kommer til å lage granola, riswraps, sauser, dipper, kaker og sjokolade hjemme. ”

    

Sted: Rosenborg Ungdomsskole
Startdato: 05.11.2011 10:00
Påmeldingsfrist: 04.11.2011 23:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Elisabeth
Tel: 47442000
[email protected]Lik Deltager.no på Facebook: